Jubileum uitje 35 jaar – Texel – 2016

Jubileum uitje 35 jaar ; Texel


Vertrekkend, vroeg in de morgen v.a. de Zenderkerk, wisten we niet waar we heen gingen. Al rijdend gingen we steeds noordelijker en dan sta je 1 ½ uur later op zonnig Texel!! Daar stonden tandems klaar en gingen we op weg naar de koffie met… feestelijk appelgebak.

Weer op de pedalen ging het richting Oudeschild, waar we onderweg nog een muzikale stop maakten in de R-K kerk. Daar hebben we een aantal liederen á capella zongen. Een aantal voorbijgangers hebben van ons gezang genoten, net als wij allemaal.

Daarna nog een foto maken en fietsen weer. In Oudeschild stond een heerlijke lunch voor ons klaar en een uurtje later zijn we op een garnalenboot gestapt, om de ‘zee’ op te gaan. Het was heerlijk met de zon op ons gezicht en een beetje wind om ons heen én natuurlijk het prachtige zeegezicht.

Nadat we van de garnalenoogst gesmuld hadden, zijn we weer op onze tandems gestapt. Nu moesten we heel het eiland in de breedte oversteken om bij strandpaal 15 nog weer te kunnen genieten van zon , zee en… een heerlijke bbq

Onze dag kon niet meer stuk. Halverwege de avond stond de bus weer klaar om ons naar de boot te brengen. Voldaan konden we op de terugtocht de geslaagde dag evalueren. Dit alles maakte het tot een onvergetelijk dagje Texel!!!

Gelukkig rest ons nog de foto’s als mooie herinnering!!